Sebastian Mahneke Haaning

Elegance møder muskelkraft i 1. års-junioren Sebastian Haaning. Den lange Søllerød-rytter er et stort talent, der både kan køre en god enkeltstart og sætte tempo på, når det går opad. At han samtidig er stærk på banen, fortæller ikke så lidt om hvor komplet en rytter, Haaning kan blive.

“Sebastian er en Ordrup mand,” siger Michael Allan Hansen stolt. “Han har kørt for OCC i mange år, og er et godt eksempel på, hvad vi kan som klub. Han sidder godt på cyklen og er i det hele taget godt bygget som rytter. Han har et kæmpe potentiale, og når han først får hul på bylden, kommer der mange podieplaceringer til ham.”

Sebastian viste sig som en stærk og stabil U17-rytter med mange Top 10 placeringer ved de større løb i 2022. Han har også vist sig stærk på banen, ikke mindst i 2021, hvor han blev nr 4 til U17 DM i Omnium og nummer 3 til DM i 4000 meter holdløb. Senest hentede han sammen med holdets Marius Hobolth en flot 4. plads i parløb til DM i Banecykling.

Tscherning Cycling Academy er langtfra de eneste, der har set potentialet i Haaning. Derfor kan det ikke undre, at han er en del af bruttotruppen for U19 landsholdet på både bane og landevej.

“Mine ambitioner for 2023 er at lave nogle gode resultater. Jeg vil gerne være med til at skabe løbene ved at angribe mange gange,” fortæller Haaning. “Jeg glæder mig til at lære en masse, og ikke mindst til at være med til at skabe sejre for holdet.”