Victor Vad

En Ordrup-dreng vender hjem, når Victor Vad trækker i trøjen for Tscherning Cycling Academy i 2023. Den kloge og stærke rytter startede i Ordrup Cycle Club allerede som 12-årig, men kørte for Team Fri Bikeshop i 2022. Vi er derfor glade og stolte over, at det store talent nu vender hjem.

Victor havde en flot første sæson som juniorrytter sidste år. Det blev til flere Top 10 placeringer og en række imponerende TT-resultater. Den største skalp blev en samlet 7. plads til Randers Bike Week, hvor han også var den bedst placerede 1. års rytter.

Som en af holdkammeraterne siger: “Victor er lige så god til at bruge sit hoved som sine ben. Og så hjælper han gerne sine kammerater.” 

Sportsdirektøren ser da også frem til at have Victor med på teamet i år. “Han er intelligent rytter og får rollen som vejkaptajn til løbene. Han bliver sportsdirektørens forlængede arm, når slaget går løs derude,” fortæller Michael Allan Hansen. Han ser ham også som podiekandidat til de helt store løb.

“Victor har helt klart VM-potentiale,” fastslår chefen om Tscherningrytteren, der i øvrigt også er en del af bruttolandsholdstruppen.  

Victor selv har da også store forventninger til 2023. Ikke mindst DM, hvor han har ambitioner om at tage dannebrogstrøjen med sig hjem. Den vil helt sikkert klæde ham godt.