Oskar Hertz

Hvis du en dag ser en ung rytter komme racende gennem skoven med et bildæk slæbende i en snor efter sig, er det højst sandsynligt Oskar Hertz, du har mødt.

Hertz”, som kammeraterne kalder ham, holder nemlig af at træne hårdt og eksperimenterer gerne med teknik og deltaljer.

Oskar Hertz er endnu en talentfuld rytter, der startede tidligt på mountain-bike og nu folder sine evner og kræfter ud på landevejen. Han er en hård hund, der holder af både mudder og modvind.

“Oskar er holdets mand,” fortæller sportsdirektør Michael Allan Hansen om rytteren, der nu kører sit andet år på Tscherning Cycling Academy . “Han er loyal og er altid klar til at kæmpe og tage sin tørn i vinden. Han har en god motor og er god til at samle trådene, når det går løs på landevejen.”

Hertz er ikke kommet sovende til sin store motor. Han startede allerede som 6-7 årig med at køre MTB i Holte Mountainbikeklub og har siden føjet landevejscykling, cross og gravel til.

“Mit speciale er nok aero. Jeg kan godt lide de lange distancer,” fortæller han selv. Hertz kører nu for andet år på Tscherning Cycling Academy og har bl.a. en topplacering i Tønder, som en af sine store ambitioner for 2023.