Mads Schulz

“Vi kører ikke med faste kaptajner på Tscherning, men ikke desto mindre er Schulz en af dem, der skal køres for i 2023. Han kan vinde cykelløb,” fastslår sportsdirektør Michael Allan Hansen om det nye navn på holdet.

“Schulz”, som vennerne kalder ham, er en erfaren rytter. Han kørte sit første år som juniorrytter hos Team Fri Bikeshop Zealand, men har valgt at køre i Cycling Academys farver i 2023.

Det sætter de nye holdkammerater stor pris på. Schulz er en afholdt rytter, der altid har et smil på læben og gerne hjælper kammeraterne eller giver yngre ryttere gode råd, når det strammer til. 

At han samtidig har bevist sit værd med en række flotte resultater i 2022 – bl.a. en samlet 3. plads i Pinse Cuppen og ungdomstrøjen til Uno-X Cuppen i Nyborg – gør ikke glæden over at skulle have Schulz på holdet mindre. 

Sportsdirektøren lægger da heller ikke skjul på, at han har store forventninger til Schulz. “Han har potentialet til at blive udtaget til VM eller EM. Og kan helt sikkert blive en af Danmarks kommende cykelstjerner.”

Schulz er i øvrigt også en del af bruttolandsholdstruppen.