Marius Hobolth

Marius Hobolth har kørt cykelløb siden han var ni år gammel og har gennem årene samlet et hav af medaljer, mesterskaber og andre topplaceringer sammen – både på landevej og på banen. I år kører han sit første år som junior på Tscherning Cycling Academy.

Sidste år, mens han stadig var U17 rytter, kørte Marius med i juniorernes DM. Her imponerede CK Fix-rytteren alt og alle ved at sidde med feltet hjem. Derfor er vi stolte af, at Marius trækker i Tscherning Cycling Academys trøje i år.

De mange års erfaring fornægter sig ikke. Marius er en stærk rytter, der ikke er bange for hårde løb i hårdt vejr. “Jeg kan godt lide regn og blæst – og skiftende underlag,” fortæller han selv.

“Marius kørte rigtig godt som U17 rytter, så vi glæder os til at få ham med på eliteholdet i år,” fortæller sportsdirektør Michael Allan Hansen. “Det bliver spændende at se ham følge op på det flotte resultat fra DM. Og han kommer helt sikkert til at stråle, når han bliver 2. års juniorrytter.”

Marius’ egne ambitioner for sæsonen går først og fremmest på at køre for holdet.

“I alle løb, vi kører, skal vi køre med om sejren. Om det bliver mig eller en holdkammerat, der klarer sig bedst, er underordnet,” fastslår den unge rytter fra Frederiksberg, der også håber på at få en tur med landsholdet i nærmeste fremtid. Marius er nemlig udtaget til bruttolandsholdstruppen.

I januar hentede han sammen med holdets Sebastian Haaning en flot 4. plads i parløb ved DM i Banecykling.