Felix Dalhoff

Det er næsten ikke til at tro, at Felix Dalhoff først startede på landevejen i januar 2022. Ikke desto mindre vandt CK Fix-rytteren sit første løb allerede inden hans første sæson var ovre.

Til Demin Cup i Holbæk kørte han først over stregen i en stærkt besat massespurt. Men allerede inden havde han vist sit potentiale med en tredjeplads til ABC’s linjeløb i foråret. Ikke ringe gjort af en, på papiret, uerfaren rytter.

“Felix er helt ny på landevejen, men der er ingen tvivl om, at han er et kæmpe talent. Han har en stor motor med et godt sprinterpotentiale,” fortæller sportsdirektør Michael Allan Hansen.

Selv anser Felix da også sprinten som en af sine særlige styrker. Men hans eksplosivitet kommer da heller ikke ud af det blå. Felix har kørt en del cross, hvor hans koncentrerede råstyrke ofte kommer ham til gode.

Ambitionen for 2023 er først og fremmest at få en masse løbserfaring, nu hvor han er rykket op i juniorrækkerne og skal køre for Tscherning Cycling Academy. 

Det vil dog ikke undre os om han sidder med i et par massespurter i løbet af året. Vi er i hvert fald ikke i tvivl om, at rytteren fra Frederiksberg er en supersprinter i svøb. Vi glæder os til at se talentet folde sig ud.